Almond
Latinský název: Prunus dulcis, Prunus amygdalus
Alternativní název: sladkých mandlí
Formuláře Čas: olej, ořech, dřevo, extrakt

Almond - Prunus dulcis, Prunus amygdalus - The Sweet Almond strom má tmavě-barevná kůra, růžové až bílé květy v brzy na jaře, a dotvořena-suché plody s pitted kámen obsahující matici. Mandle chuť mnoha pokrmů. Mandlový olej je stanovena olej lisovaný ze semen a sladkých mandlí se používá v kosmetice, masážní oleje, léky. Mandle musí být dobře kousat a pomalu. Celé syrové mandlové byl popsán jako prevence rakoviny. Arabové přejezd rozlehlé pouště žijí pouze na mandlích, data a vody. Jedna unce mandlí může být ponořen přes noc ve čtyřech uncí vody a smíchaná v dopoledních hodinách, aby se mléko nahradit. Oloupané mandle může ulehčit pálení žáhy. Ground mandle vytvořit nádherné obličejové vydrhnout. Olej, zmírňuje kašel a chrapot. Mandle mají velmi málo škrobu a másla a mouky z ořechů se doporučuje pro diabetiky. Pozor - Mandle obsahují kyanovodíku a může být toxický pokud zkonzumovaných ve velkém množství, jako je více než 50 jader pro dospělé a deset pro dítě. Sladkých mandlí Olej se získává z ořechů ze stromu, který je nativní v Asii a ve Středomoří. Tento olej je oblíbenou dopravce esenciální olej oleje pro aromaterapii směsové, i když je často používán sám o sobě pro zvlhčení pokožky. Olej nemá vůni a je skvělý živiny pro změkčení a kondicionér na kůži. To bylo známo, že je vhodný zejména pro ekzém, svědění, suché a zánět kůže. Je to velmi mazací, ale ne velmi pronikající. Vzhledem k tomu, že obsahuje glucosides, vitamíny a minerály, to dělá báječná masážní oleje. Je široce používána v pleťová mléka, k omývání bary, balms a mýdlem. Sladký mandlový olej saponifies snadno a vytváří mírný mýdlo s velmi dobrým pěna. Tento olej může být použit jako velké procento tuků, nebo jako olej přidávaný k dohledání.

Aromaterapie pro zdraví a použití: Olej je výborný základ pro masáže, koupele, tělo a pokožka-péče produktů. Sweet Almond Oil je bez zápachu a výživné účinky na kůži.

Jiné použití: Dřevo - Burn pro peníze, bohatství a moudrosti. Almond dřeva činí pěkný čarovný proutek. Sweet Almond Oil je jedním z hlavních dopravce oleje pro rituální pomazání a jejich směsi.

Nákup Almond bylin, olejů a dalších produktů - KLIKNĚTE ZDE

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolutní olej rostlinných látek
CO2 destilátu rostlinných látek
Esenciální oleje a bylinné rostlinných látek AE
Esenciální oleje a bylinné rostlinných látek pro
Esenciální oleje a bylinné rostlinných látek PZ
Aplikována v infuzi-Oil rostlinných látek
Nut-Oil rostlinných látek
Ekologické & bylinkovým rostlinných látek z volné přírody
Standard pěstování bylinkovým rostlinných látek
Rostlinné oleje-rostlinných látek

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag