Kokosový olej
Latinský název:
Cocos nucifera
Tiskopisy k dispozici:
olej, rostlinný olej
Kokosový olej - Cocos nucifera - kokosový olej se získává z kopra, sušené "" "" masa "," "" z kokosu.
Palírna kopra oddělit od trupu z kokosu.
Je sušené, drcené, a pak se vyjádří s přesností na odstranění oleje.
Tato kapalina se označuje jako kokosový ořech na 76 stupňů.
Při studeném se stává pevné nebo semi-solidní.
Někteří lidé by mohlo volat kokosový olej, kokosový olej máslo.
Oba jsou to samé.
Tento olej má hustou texturou bez chuti a vůně.
A procento Kokosový olej v kosmetice je zvlhčující, moc to může být sušení.
Jeho povaha je odolný vůči žluknutí nasycených a vytváří velmi tvrdé mýdlo, a zároveň produkující měkký pěna.
Soapmakers obvykle kombinují kokosový olej s olivovým, palmy, palmových jader nebo ricinového oleje pro všechny-rostlinné mýdlo.
Některé využití soapmakers mezi 20% a 30% z mýdla dávky, kokosový olej.
Kokosový olej obsahuje prospěšné laurové kyseliny, které mohou být přínosem zvláště pro imunitní-potlačená jednotlivců.
Je více tepla, než stabilní ostatních rostlinných olejů založená a nevytváří trans-mastných kyselin při vaření za vyšších teplot.
Použití pro všechny vyšší tepelné aplikace, včetně zamíchat smažení - Maximální teplota 375F nebo 190C.
Vynikající pro pečení, může být použit pro máslo ve většině receptů.
Použití v mixéru nápoje přidat paliv a energie v dopoledních hodinách.
Nákup Kokos bylin, olejů a dalších produktů - KLIKNĚTE ZDE
[Aromatherapists.com]
-
[Aromaterapie-Books.com]
-
[PillConnection.com]
Absolutní olej rostlinných látek
CO2 destilátu rostlinných látek
Esenciální oleje a bylinné rostlinných látek AE
Esenciální oleje a bylinné rostlinných látek pro
Esenciální oleje a bylinné rostlinných látek PZ
Aplikována v infuzi-Oil rostlinných látek
Nut-Oil rostlinných látek
Ekologické & bylinkovým rostlinných látek z volné přírody
Standard pěstování bylinkovým rostlinných látek
Rostlinné oleje-rostlinných látek