Latinský název: Crocus sativus Alternativní název: Podzimní krokus, šafrán, karcom, Krokos, kunkuma, saffer, španělský šafrán Formuláře Čas: závit, tyčinka
Šafrán - Crocus sativus - V stigmas a styl, topy chuť a barvu likéry a mnoho jídel, zejména rýže. Šafrán je považován za afrodiziakum, ale příliš mnoho může být uspávací prostředek. Je uveden na snížení horečky, křeče, rozšířené a játra, a pro uklidnění nervů, a navenek se vztahuje na modřiny, revmatismus a neuralgie. V Indii se používá šafrán slavnostně. Přestože rozpustnost ve vodě, je využíván i jako kosmeticky posvátnou barvou. Kurkuma je mylně zvané šafrán v Asii. Aromaterapie pro zdraví a použití: Šafrán je uveden na snížení horečky, křeče, rozšířené a játra, a pro uklidnění nervů, a navenek se vztahuje na modřiny, revmatismus a neuralgie.
Další použití: Šafrán se přidává k lásce sáčcích stejně jako když jsou zaměřené na zvýšení vilný pocity. Používá se v léčení kouzla, a infuze se používá jako omývat vodou pro ruce před uzdravující rituály. Použití v kouzla pro: Štěstí, Zdraví / Léčebné; Lust.
Nákup Šafrán bylin, olejů a dalších produktů - KLIKNĚTE ZDE [Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]
|