Latinský název: Hippophae rhamnoides Tiskopisy k dispozici: CO2 extrakce
Rakytníkový - Hippophae rhamnoides - Přihlášky: V lékárně pro léčbu poškozené kůže a sliznic, v kosmetice pro péči o pleť, hojení ran, pro zmírnění jejich spálení sluncem. Mnoho druhů rakytníkový kosmetika byla vyvinuta. Má se za to, že krém s rakytníkový může mít pozitivní léčebné účinky na melanózou, kůže, vrásky, keratoderma, kožní nemoci, senilní plaky, xeroderma, obličejové akné, často se opakující záněty kůže, stejně jako pihovatý obličej. Aromaterapie pro zdraví a použití: Má se za to, že krém s rakytníkový může mít pozitivní léčebné účinky na melanózou, kůže, vrásky, keratoderma, kožní nemoci, senilní plaky, xeroderma, obličejové akné, často se opakující záněty kůže, stejně jako pihovatý obličej.
Nákup rakytníkový bylin, olejů a dalších produktů - KLIKNĚTE ZDE [Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]
|