Mandel
Latinsk navn: Prunus dulcis, Prunus Amygdalus
Alternative Navn: sød mandel
Blanketter til rådighed: møtrik olie, nødder, træ, ekstrakt

Mandel - Prunus dulcis, Prunus Amygdalus - sød mandel-træet har mørk-farvet bark, steg til hvide blomster i det tidlige forår, og tør fyldig frugt med en Ustenede sten indeholdende møtrik. Mandler smag mange retter. Mandelolie er en fast olie trykket fra sød mandel frø og anvendes i kosmetik, massage olier, og medicin. Mandler skal tygges godt og langsomt. Hele rå mandel var blevet beskrevet som en kræft forebyggende. Arabere passage Langt ørkener bor på kun mandler, datoer og vand. En ounce af mandler kan lægges i blød natten over i fire ounces vand og blandes i morges for at gøre en mælkeerstatning. Flåede mandler kan fritage halsbrand. Ground mandler gøre en vidunderlig facial scrub. Den olie mindsker hoste og hæshed. Mandler har meget lidt stivelse, og smør og mel af nødder anbefales til diabetikere. Forsigtig - Mandler indeholder cyanbrinte og kan være giftigt, hvis der spises i store mængder, såsom over 50 kerner for en voksen og ti for et barn. Sød mandel olie stammer fra den møtrik af træet, som er hjemmehørende i Asien og Middelhavet. Denne olie er en foretrukne luftfartsselskab olie for æteriske olie aromaterapi blandinger, selvom det ofte bruges af sig selv for moisturizing huden. Olien har ingen duft og er en stor næringsstof for blødgøring og conditioning huden. Det har været kendt for at være særlig velegnet til eksem, kløende, tør og betændt hud. Det er meget smøremidler, men ikke meget gennemtrængende. Da det indeholder glycosider, vitaminer og mineraler, det giver en fantastisk massage olie. Det er meget udbredt i lotion, lotion barer, balms og sæbe. Sød mandel olie saponifies let og producerer en mild sæbe med meget god skumme. Denne olie kan bruges som en stor procentdel af fedtstoffer eller som en olie tilsat på spor.

Aromaterapi & Sundhed Uses: Olien er en stor base for massage, bad, krop og produkter til hudpleje. Sød mandel olie er scentless og nærende for huden.

Andre anvendelser: Træ - Brænd for penge, rigdom og visdom. Mandel træ gør en pæn magiske håndtag. Sweet Almond Oil er en af de primære carrier olier for rituel og anointing blandinger.

Køb mandel urter, olier og andre produkter - klik her

[Aromatherapists.com] - [aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolut olie botaniske
CO2 destillat botaniske
Æteriske olie og urten botaniske AE
Æteriske olie og urten botaniske for
Æteriske olie og urten botaniske PZ
Infunderes-olie botaniske
Nut-olie botaniske
Økologisk & vilde urter på botaniske
Standard dyrkning urten botaniske
Vegetabilsk olie-botaniske

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag