Kokosnød
Latinsk navn:
Cocos nucifera
Blanketter til rådighed:
olie, vegetabilsk olie
Kokosolie - Cocos nucifera - kokosnøddeolie er fremstillet af kopraolie, de tørrede "" "" kød "" "" af kokos.
Distillers adskille kopraolie fra skroget af kokosnød.
Det er tørret, knust, og derefter givet udtryk for at fjerne olien.
Denne kokos bliver flydende ved 76 grader.
Når det er koldt det bliver fast eller halvfast.
Nogle mennesker kunne kalde kokosolie, kokos smør.
Begge er de samme ting.
Denne olie har en tyk konsistens med ingen smag og ingen lugt.
En procentdel af kokosolie i kosmetik er moisturizing; for meget af det kan tørring.
Dens mættede karakter resists harsk smag og gør en meget hård sæbe, samtidig med at producere en fluffy skumme.
Soapmakers normalt kombinere kokosolie med olivenolie, palmeolie, palmekerneolie eller CASTOR olier for en all-vegetabilsk sæbe.
Nogle soapmakers bruger mellem 20% og 30% af en sæbe parti som kokosolie.
Kokosolie indeholder gavnlige laurinsyre, som kan være til særlig gavn for immun-undertrykkes enkeltpersoner.
Det er mere varme stabile end andre plante baserede olier og skaber ikke transfedtsyrer, når kogte ved højere temperaturer.
Brug for alle højere varme applikationer, herunder omrøres stegning - Største temperatur af 375f eller 190C.
Fremragende til bagning, kan træde i stedet for smør i de fleste opskrifter.
Brug i blender drikkevarer for at tilføje brændstof og energi i morgen.
Køb Kokosolie urter, olier og andre produkter - klik her
[Aromatherapists.com]
-
[aromaterapi-Books.com]
-
[PillConnection.com]
Absolut olie botaniske
CO2-destillat botaniske
Æteriske olie og urten botaniske AE
Æteriske olie og urten botaniske for
Æteriske olie og urten botaniske PZ
Infunderes-olie botaniske
Nut-olie botaniske
Økologisk & vilde urter på botaniske
Standard dyrkning urten botaniske
Vegetabilsk olie-botaniske