Hampefrø
Latinsk navn: cannabis sativa
Blanketter til rådighed: olie

Hampefrø - cannabis sativa - Hampefrø fremstille en vegetabilsk olie, der har et højt indhold af protein og kan anvendes inden for en række fødevarer og kosmetik. Hampefrøolie høje linolsyre og linolensyre indholdet gør det sårbart over for fordærv. Alfa-linolensyre, linolsyre og oliesyre syrer - de essentielle fedtsyrer kendt som omegas - udgør 88% af de samlede fedtsyrer-syre. Dens især moisturizing for tørt, beskadiget hud og for eksem og psoriasis. Hampefrøolie trænger ind i huden hurtigt og nogle beskrive det som en "tør" olie.

Aromaterapi & Sundhed Uses: hampefrøolie er især moisturizing for tørt, beskadiget hud og for eksem og psoriasis.

Købe hampefrø urter, olier og andre produkter - klik her

[Aromatherapists.com] - [aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolut olie botaniske
CO2-destillat botaniske
Æteriske olie og urten botaniske AE
Æteriske olie og urten botaniske for
Æteriske olie og urten botaniske PZ
Infunderes-olie botaniske
Nut-olie botaniske
Økologisk & vilde urter på botaniske
Standard dyrkning urten botaniske
Vegetabilsk olie-botaniske

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flag
Translate - click on flag