Havtorn
Latinsk navn: HIPPOPHAE RHAMNOIDES
Blanketter til rådighed: CO2-udvinding

Havtorn - HIPPOPHAE RHAMNOIDES - Programmer: I farmaci til behandling af beskadiget hud og slimhinder, i kosmetik til hudpleje, sårheling, for at lindre solskoldning. Mange slags havtorn kosmetik er blevet udviklet. Det menes, at en creme med havtorn kan have positive terapeutiske virkninger på melanosarkomer, hud rynker, keratoderma, keratose, senil plaque, Xeroderma, facial acne, tilbagevendende dermatitis samt fregner.

Aromaterapi & Sundhed Uses: Det antages, at en creme med havtorn kan have positive terapeutiske virkninger på melanosarkomer, hud rynker, keratoderma, keratose, senil plaque, Xeroderma, facial acne, tilbagevendende dermatitis samt fregner.

Køb havtorn urter, olier og andre produkter - klik her

[Aromatherapists.com] - [aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolut olie botaniske
CO2-destillat botaniske
Æteriske olie og urten botaniske AE
Æteriske olie og urten botaniske for
Æteriske olie og urten botaniske PZ
Infunderes-olie botaniske
Nut-olie botaniske
Økologisk & vilde urter på botaniske
Standard dyrkning urten botaniske
Vegetabilsk olie-botaniske

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag