Latinsk navn: Juglans regia Blanketter til rådighed: olie
Walnut Oil - Juglans regia - Meget umættede, valnød olie præsenterer god moisturizing, anti-aldring, regenerativ, blødgøringsmiddel og toning egenskaber. Denne olie er fremstillet af valnøddekerner ved kold udtryk og efterfølgende raffinering. Valnødder er enestående blandt nødder, fordi de væsentlige fedt de indeholder primært er flerumættede-kilde til omega-3 fedtsyrer. Valnødder indeholder en lang række andre vigtige vitaminer og mineraler. Valnød olie er en klar, fedt mindre, at trænge ind på olie, som er en rig kilde til fedtsyrer vigtigt at bevare huden cellulære integritet. Valnød olie er ikke en madolie høj varme ødelægger dens delikate smag. Hvis det kan skinne er som en ingrediens i en salatdressing eller en frisk pasta sauce. Det kan bruges i et kosmetisk middel, som en aktiv hovedstol eller som bærestof i oliefase, uden nogen andel grænse. Aromaterapi & Sundhed Uses: Meget umættede, valnød olie præsenterer god moisturizing, anti-aldring, regenerativ, blødgøringsmiddel og toning egenskaber.
Køb Walnut urter, olier og andre produkter - klik her [Aromatherapists.com] - [aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]
|