Ylang-ylang
Latinsk navn: Cananga odorata
Alternative Navn: blomst af blomster
Blanketter til rådighed: æteriske olie

Ylang-ylang - Cananga odorata - ylang-ylang har blanke blade og masser af parfumeret, grønlig-gul eller lilla, eller lyserøde blomster med smalle blade, der ligner heks Hazel blomster, men synes i løbet af to blomstringen perioder. Den æteriske olie er destilleret af damp fra frisk plukkede blomster og er især brugt i mange parfume, sæbe, skin lotion, og på balance sebum i Macasser hår olie. Brug i moderation, da olien's berusende duft kan forårsage hovedpine og kvalme. Ylang-ylang betyder "blomsten af blomster".

Aromaterapi & Sundhed Uses: Olien - Acne; hårvækst; Hair Rinse, insektbid, irriteret og Fedtet hud; Generelle Skin Care, højt blodtryk, hjertebanken. Centrale kvaliteter: kraftigt beroligende; Lindrende, beroligende; Regulering; Euphoria-inducerende.

Andre anvendelser: ylang-ylang Oil - Nyttige for Peace, Love og Sex Magi. Den kan bæres på kroppen eller indgår i blandinger til disse formål.

Køb ylang-ylang urter, olier og andre produkter - klik her

[Aromatherapists.com] - [aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolut olie botaniske
CO2-destillat botaniske
Æteriske olie og urten botaniske AE
Æteriske olie og urten botaniske for
Æteriske olie og urten botaniske PZ
Infunderes-olie botaniske
Nut-olie botaniske
Økologisk & vilde urter på botaniske
Standard dyrkning urten botaniske
Vegetabilsk olie-botaniske

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flag
Translate - click on flag