Αμυγδαλιά
Λατινική Ονομασία: Prunus DULCIS, Prunus Amygdalus
Εναλλακτική Ονομασία: αμυγδαλιάς
Έντυπα: καρύδι πετρέλαιο, το καρύδι, το ξύλο, το εκχύλισμα

Αμύγδαλα - Prunus DULCIS, Prunus Amygdalus - Γλυκό Η αμυγδαλιά έχει σκούρο χρώματος φλοιό, αυξήθηκε σε λευκά άνθη νωρίς την άνοιξη, και ξηρό εμπλουτιστεί με φρούτα ανταγωνιστεί με πέτρα που περιέχουν το καρύδι. Αμύγδαλα γεύση πολλά φαγητά. Αμύγδαλα πετρελαίου είναι ένα σταθερό έλαιο που πιέζεται από την αμυγδαλιάς σπόρων και χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, λάδια μασάζ, και τα φάρμακα. Αμύγδαλα πρέπει να είναι καλά και να μασούν αργά. Τα σύνολό της ακατέργαστης αμυγδάλου είχε περιγραφεί ως ένα προληπτικό του καρκίνου. Άραβες που διασχίζουν τις ερήμους μεγάλη ζουν μόνο για τα αμύγδαλα, τις ημερομηνίες και το νερό. Μια ουγγιά αμύγδαλα μπορεί να διεισδύσει μέσα σε μια νύχτα σε τέσσερις ουγκιά του νερού και αναμειγνύονται το πρωί να κάνω μια υποκατάστατο γάλακτος. Αποφλοιωμένα αμύγδαλα μπορεί να ανακουφίσει καούρα. Ground αμύγδαλα κάνει ένα θαυμάσιο μασάζ θάμνους. Η πετρελαίου ανακουφίζουν βήχα και βράγχος φωνής. Αμύγδαλα έχουν πολύ λίγο άμυλο, και το βούτυρο και το αλεύρι των καρυδιών συνιστάται για τους διαβητικούς. Προσοχή - Τα αμύγδαλα περιέχουν υδροκυάνιο και μπορεί να είναι τοξικό εάν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, όπως είναι άνω των 50 πυρήνες για έναν ενήλικα και δέκα για ένα παιδί. Αμυγδαλιάς έλαιο εξάγεται από το καρύδι του δένδρου, η οποία είναι αυτόχθονα στην Ασία και τη Μεσόγειο. Αυτό το πετρέλαιο είναι ένα από τα αγαπημένα μεταφορέας πετρελαίου για αιθέριο έλαιο αρωματοθεραπεία μείξεις, αν και συχνά χρησιμοποιείται από μόνη της για την ενυδάτωση του δέρματος. Το πετρέλαιο δεν έχει καμία μυρωδιά και είναι μια μεγάλη θρεπτική ουσία για το μαλάκωμα και κλιματισμού από το δέρμα. Ήταν γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για έκζεμα, κνησμός, ξηρό και φλεγμονή στο δέρμα. Είναι πολύ λιπαντικά, αλλά δεν είναι πολύ διεισδυτική. Δεδομένου ότι περιέχει γλυκοζίτες, βιταμινών και ανόργανων συστατικών, κάνει καταπληκτικά μασάζ πετρελαίου. Είναι ευρέως στις λοσιόν, λοσιόν μπαρ, balms και σαπούνι. Αμυγδαλιάς πετρελαίου saponifies εύκολα και παράγει ένα ήπιο σαπούνι με πολύ καλή σαπουνάδα. Αυτό το πετρέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μεγάλο ποσοστό των λιπαρών ουσιών ή ως πετρέλαιο προστίθεται στο ίχνος.

Αρωματοθεραπεία Υγείας & χρήσεις: Το πετρέλαιο είναι μια μεγάλη βάση για μασάζ, μπάνιο, το σώμα και προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Αμυγδαλιάς πετρελαίου είναι άοσμος και θρεπτικά για το δέρμα.

Άλλες χρήσεις: Ξύλο - καίγονται για χρήματα, πλούτη και τη σοφία. Αμύγδαλα ξύλο κάνει ένα ωραίο μαγικό ραβδί. Αμυγδαλιάς Oil είναι ένα από τα πρωταρχικά τελετουργία για μεταφορέα έλαια και μείγματα anointing.

Αγορά αμύγδαλα βότανα, έλαια και άλλα προϊόντα - Κάντε κλικ εδώ

[Aromatherapists.com] - [Αρωματοθεραπεία-Books.com] - [PillConnection.com]


Απόλυτη φυτικών προϊόντων πετρελαίου
CO2 απόσταγμα φυτικών
Αιθέρια έλαια και χορταρικά φυτικών AE
Αιθέρια έλαια και φυτικών προϊόντων για βότανο
Αιθέρια έλαια και χορταρικά φυτικών PZ
Εγχύεται φυτικών ελαίων
-Nut Oil φυτικών
Οργανικά & άγρια χορταρικά φυτικών
Standard καλλιέργεια φυτικών χορταρικά
Φυτικών ελαίων φυτικών

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag