Λατινική Ονομασία: Juglans regia Έντυπα: το πετρέλαιο
Walnut Oil - Juglans regia - Πολύ ακόρεστα, καρυδιά πετρελαίου παρουσιάζει καλή ενυδάτωση, αντι-γήρανσης, αναγεννητική, μαλακτικό και τόνωση του ιδιότητες. Αυτό το έλαιο που λαμβάνεται είναι από καρυδιά πυρήνες με ψυχρή έκφραση και τα επόμενα διύλισης. Τα καρύδια είναι μοναδική μεταξύ των καρπών με κέλυφος, επειδή τα βασικά λιπαρά που περιέχουν κυρίως πολυακόρεστα, η πηγή των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Τα καρύδια περιέχουν ένα πλήθος άλλων σημαντικών βιταμινών και μετάλλων. Walnut Oil είναι ένα σαφές, λιγότερο λίπος, διεισδυτική του πετρελαίου, που είναι μια πλούσια πηγή λιπαρών οξέων απαραίτητη για τη διατήρηση της ακεραιότητας του δέρματος του κυψελοειδούς. Walnut πετρέλαιο δεν είναι ένα μαγειρικό λάδι? Υψηλή θερμότητα καταστρέφει τη λεπτή γεύση. Όταν το κάνει παπουτσιών είναι ως συστατικό σε μια σαλάτα ή μια σάλτσα νωπών ζυμαρικών σάλτσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε καλλυντικό προϊόν ως δραστική κύρια ή ως φορέας στην ελαιώδη φάση, χωρίς οποιαδήποτε αναλογία όριο. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Πολύ ακόρεστα, καρυδιά πετρελαίου παρουσιάζει καλή ενυδάτωση, αντι-γήρανσης, αναγεννητική, μαλακτικό και τόνωση του ιδιότητες.
Αγορά Walnut βότανα, έλαια και άλλα προϊόντα - Κάντε κλικ εδώ [Aromatherapists.com] - [Αρωματοθεραπεία-Books.com] - [PillConnection.com]
|