Λατινική Ονομασία: Triticum spp. Έντυπα: το πετρέλαιο
Σιτάρι Germ Oil - Triticum spp. - Αυτό το λάδι είναι παχιά, κολλώδης και αντιοξειδωτικό. Είναι επίσης πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό. Με βάση αυτό, μπορεί να προστεθεί σε άλλες μεταφορέας πετρελαίου μέθυσος δράσει ως συντηρητικό. Φύτρο σιταριού πετρελαίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τροφοδοτούν τα ραγισμένα ή ξηρό δέρμα και soothes δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα και την ψωρίαση? Επίσης βοηθά στην πρόληψη και μείωση των ουλών και μπορεί να εμποδίσει τα σήματα του δρόμου. Ώριμη επιδερμίδα, κυρίως, θα επωφεληθούν από φύτρο σιταριού πετρελαίου. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι ευεργετική για κουρασμένοι μύες, κάνοντας μία καλή βάση για τον αθλητισμό μετά το μασάζ. Κάποιοι το χρησιμοποιούν ως συντηρητικό σε φυτικά έλαια, τα σαπούνια και τα καλλυντικά, και άλλα διαφωνώ ριζικά ως προς το συντηρητικό εξουσίες. Οι άνθρωποι αλλεργικοί σε αλεύρι σιταριού μπορεί να έχει αντιδράσεις στη φύτρα σιταριού πετρελαίου. Αρωματοθεραπεία Υγείας & χρήσεις: φύτρο σιταριού πετρελαίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τροφοδοτούν τα ραγισμένα ή ξηρό δέρμα και soothes δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα και την ψωρίαση? Επίσης βοηθά στην πρόληψη και μείωση των ουλών και μπορεί να εμποδίσει τα σήματα του δρόμου. Ώριμη επιδερμίδα, κυρίως, θα επωφεληθούν από φύτρο σιταριού πετρελαίου.
Αγορά Φύτρα σιταριού βότανα, έλαια και άλλα προϊόντα - Κάντε κλικ εδώ [Aromatherapists.com] - [Αρωματοθεραπεία-Books.com] - [PillConnection.com]
|