Manteli
Latinalainen nimi: Prunus dulcis, Prunus Amygdalus
Vaihtoehtoinen nimi: makea manteli
Lomakkeet Käytettävissä: pähkinä öljy-, pähkinä-, puu-, pura

Manteli - Prunus dulcis, Prunus Amygdalus - The Sweet Almond puu on tumma kuori, nousi valkoisia kukkia aikaisin keväällä, ja kuiva-konkreettisempi hedelmä, jossa on syöpynyt kivi sisältää pähkinä. Mantelit maku monia ruokia. Manteliöljy on kiinteä öljy painetaan alkaen Sweet Almond siemenet ja käytetään kosmetiikka, hieronta öljyjä, ja lääkkeitä. Mantelit on pureskella hyvin ja hitaasti. Koko raaka-manteli oli kuvattu syövän ennalta ehkäiseviä. Arabit ylitys suuri autiomaat elää vain manteleita, päivämäärät ja vettä. Yksi unssi Mantelin voi liottaa yön yli neljä unssia vettä ja sekoitettuihin aamulla tehdä maidon korvikkeena. Kuorittuja manteleita voi lievittää närästystä. Ground manteleita tehdä ihana kasvohoito hangata. Öljy lievittää yskää ja käheyttä. Mantelit on hyvin vähän tärkkelystä ja voita ja jauhot, pähkinöistä suositellaan diabeetikoille. Varoitus - Mantelit sisältävät syaanivetyhappo ja voi olla myrkyllistä, jos syödään suuria määriä, kuten yli 50-ytimissä on aikuinen ja kymmenen on lapsi. Makeat manteli öljy on saatu pähkinä on puu, joka on kotoisin Aasian ja Välimeren alueella. Tämä öljy on suosikki harjoittaja öljyä eteerinen öljy aromaterapia seoksia, vaikka se usein käyttää itse kosteuttava ihoa. Öljy ei tuoksu, ja se on suuri ravinteiden osalta pehmeneminen ja ilmastointi ihoa. Se on ollut tiedossa on erityisen sopiva ekseema, kutina, kuiva ja tulehtunut iho. Se on hyvin voiteluöljyä, mutta ei hyvin tunkeutuva. Koska se sisältää glukosideja, vitamiineja ja kivennäisaineita, se tehdään fabulous hieronta öljyä. Se on laajalti käytössä vedet, vesi baareja, balms ja saippualla. Makea manteli öljyn saponifies helposti ja tuottaa miedolla saippualla erittäin hyvä vaahto. Tämä öljy voidaan käyttää suuri prosentuaalinen osuus rasva tai öljy lisätään jäljettömiin.

Aromaterapia & Terveys Uses: Öljy on hyvä perusta hieronta, kylpy, elin-ja ihonhoitotuotteiden tuotteita. Sweet Almond öljy on scentless ja ravitseva ja ihoa.

Muut Uses: Puu - Polta rahaa, rikkauksia ja viisautta. Manteli puu tekee mukavaa maaginen sauva. Sweet Almond Oil on yksi tärkeimmistä harjoittaja öljyjen rituaali ja anointing sekoituksia.

Osto Almond yrtit, öljyt ja muut tuotteet - CLICK HERE

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapia-Books.com] - [PillConnection.com]


Absoluuttinen öljyn Botanicals
CO2-tisle Botanicals
Eteerinen öljy ja Herb Botanicals AE
Eteerinen öljy ja Herb Botanicals varten
Eteerinen öljy ja Herb Botanicals PZ
Infusoida Oil-Botanicals
Nut Oil-Botanicals
Luonnonmukainen & Wild Herb Botanicals
Standard viljely Herb Botanicals
Kasvis-öljy Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag