Hampunsiemenet
Latinalainen nimi: kannabis sativa
Lomakkeet Saatavilla: öljy

Hampun siemenet - kannabis sativa - Hampunsiemenet tuottaa kasviöljyä, joka on paljon proteiinia, ja sitä voidaan käyttää erilaisia elintarvikkeita ja kosmetiikkaa. Hampunsiemenet öljyn korkea linolihapon ja linoleenihappo sisältö tehdä herkkiä pilaantumaan. Alpha-linolenic, linolihapon ja öljyhappona hapot - olennaiset rasvahapot kutsutaan omegas - muodostavat 88% koko rasvahappojen pitoisuus. Sen erityisen kosteuttava kuivalle, vaurioitunut iho ja ihottuma ja psoriasis. Hampunsiemenet öljy tunkeutuu ihon nopeasti ja jotkut kuvata sen "kuiva" öljy.

Aromaterapia & Terveys Uses: Hampunsiemenet öljy on erityisen kosteuttava kuivalle, vaurioitunut iho ja ihottuma ja psoriasis.

Osto Hampunsiemenet yrtit, öljyt ja muut tuotteet - CLICK HERE

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapia-Books.com] - [PillConnection.com]


Absoluuttinen öljyn Botanicals
CO2-tisle Botanicals
Eteerinen öljy ja Herb Botanicals AE
Eteerinen öljy ja Herb Botanicals varten
Eteerinen öljy ja Herb Botanicals PZ
Infusoida Oil-Botanicals
Nut Oil-Botanicals
Luonnonmukainen & Wild Herb Botanicals
Standard viljely Herb Botanicals
Kasvis-öljy Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag