Tyrni
Latinalainen nimi: Hippophae rhamnoides
Lomakkeet Käytettävissä: CO2-uutto

Tyrni - Hippophae rhamnoides - Hakemukset: Kun apteekki hoidon vaurioituneen ihon ja limakalvojen, kosmetiikassa ihon hoito, haavan paranemista, lievittää auringonpolttamia. Monenlaisia Tyrni kosmetiikka on kehitetty. Uskotaan, että kermasta tehty Tyrni voi olla myönteisiä terapeuttisia vaikutuksia tummumiselta, ihon ryppyjä, keratoderma, keratoosi, seniili plakki, xeroderma, kasvojen akne, toistuva ihottuma, samoin kuin freckles.

Aromaterapia & Terveys Uses: Uskotaan, että kermasta tehty Tyrni voi olla myönteisiä terapeuttisia vaikutuksia tummumiselta, ihon ryppyjä, keratoderma, keratoosi, seniili plakki, xeroderma, kasvojen akne, toistuva ihottuma, samoin kuin freckles.

Osto Tyrni yrtit, öljyt ja muut tuotteet - CLICK HERE

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapia-Books.com] - [PillConnection.com]


Absoluuttinen öljyn Botanicals
CO2-tisle Botanicals
Eteerinen öljy ja Herb Botanicals AE
Eteerinen öljy ja Herb Botanicals varten
Eteerinen öljy ja Herb Botanicals PZ
Infusoida Oil-Botanicals
Nut Oil-Botanicals
Luonnonmukainen & Wild Herb Botanicals
Standard viljely Herb Botanicals
Kasvis-öljy Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flag
Translate - click on flag