Latinalainen nimi: Cananga odorata Vaihtoehtoinen nimi: kukka kukat Lomakkeet Käytettävissä: eteerinen öljy
Ylang-Ylang - Cananga odorata - Ylang-ylang on kiiltävät lehdet ja massat tuoksuva, vihertävän keltainen, tai malvanväri tai vaaleanpunainen, kukat, joilla on kapea terälehtien että muistuttavat noita pähkinäpensas kukkia, mutta näyttää kahden kukinta-aikoja. Tämä eteerinen öljy tislataan höyrystä tuoreista poimittuja kukkia ja on esiintynyt monia hajuvesiä, saippuat, ihon voiteet ja tasapaino tali on Macasser hiukset öljyä. Käytä kohtuullisesti, sillä öljy on huumaava tuoksu voi aiheuttaa päänsärkyä tai pahoinvointia. Ylang-Ylang tarkoittaa "kukan kukkia". Aromaterapia & Terveys Uses: Öljy - Akne; Hair Growth; Hiuksia Huuhtele; Insect Bites, ärtynyt ja öljyiset Ihon Yleistä Skin Care, korkea verenpaine, sydämentykytystä. Tärkeimmät ominaisuudet: voimakkaasti Sedatiivi; Rauhoittava aine; Rauhoittavia; sääntely; Euphoria-aiheuttavansa.
Muut Uses: Ylang-ylangöljy - Hyödyllisiä for Peace, Love and Sex loitsuja. Se voi olla kulunut kehoon tai sisältyvät seokset näitä tarkoituksia varten.
Osto Ylang-Ylang yrtit, öljyt ja muut tuotteet - CLICK HERE [Aromatherapists.com] - [Aromaterapia-Books.com] - [PillConnection.com]
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | | Translate - click on flag |
|