Kokosovo
Latinski naziv:
Cocos nucifera
Formulari Dostupno:
ulje, biljno ulje
Kokosovo - Kokosovi nucifera - Kokosovo ulje je dobiven iz copra, u suši "" "" meso "" "" od kokosa.
Distillers odvojite copra od trupa od kokosa.
To je sušen, slomiti, a potom je izrazio za uklanjanje ulja.
Ovo kokos postaje tekućine na 76 stupnjeva.
Kad je hladno postaje kruto ili polu-krutom.
Neki ljudi bi mogli nazvati kokosovo ulje, kokos maslac.
Oba su ista stvar.
Ovo ulje je gusta tekstura bez ukusa i nema miris.
Postotak kokosovo ulje u kozmetici je vlaži; previše može biti sušenja.
Njezin zasićena prirode resists užeglost i čini vrlo teško sapun, dok u isto vrijeme proizvodi jedna paperjast sapunica.
Soapmakers obično kombiniraju kokosovo ulje maslinovo, palmino, palma kernela ili ricinusovo ulje za sve biljno-sapun.
Neki soapmakers koristiti između 20% i 30% od sapuna batch kao kokosovo ulje.
Kokosovo ulje sadrži koristan lauric kiselina, koje svibanj biti od koristi posebno za imuni-potisnut pojedinaca.
To je više topline stabilniji od drugih biljnih ulja temelji se i ne napravite transjadranska masnih kiselina kada kuhani na višim temperaturama.
Upotrebljava se za sve veći topline aplikacije, uključujući i promiješati prženje - Maksimalna temperatura 375F odnosno 190C.
Odlično za pecivo, može zamijeniti za maslac u većini recepata.
Koristi se u uređaj za miješanje pića za dodavanje goriva i energije u jutro.
Kupovina Kokosovo bilja, ulja i ostalih proizvoda - KLIKNITE OVDJE
[Aromatherapists.com]
-
[Aromaterapija-Books.com]
-
[PillConnection.com]
Apsolutna ulje Botanicals
CO2 destilat Botanicals
Eterična ulja i biljnih Botanicals AE
Eterična ulja i biljnih Botanicals za
Eterična ulja i biljnih Botanicals PZ
Infused-ulje Botanicals
Orahovo ulje Botanicals
Organske i divlje bilje Botanicals
Standardni uzgoj biljnih Botanicals
Biljno ulje Botanicals
Translate - click on flag