Latinski naziv: cananga odorata Alternativna Ime: cvijet cvijeće Formulari Dostupno: eteričnog ulja
Ylang-Ylang - cananga odorata - Ylang-ylang je i sjajna lišćem mase namirisan, zelenkasto-žuta, ili ružičasto ljubičast, ili ružičasta, s uskim laticama cvijeća koji nalikuju na vještice lješnjak cvijeće, ali se pojavljuju tijekom dva razdoblja cvjetnice. Eterično ulje je destilirana by parni od svježe cvijeće i pokupila je sadržanu u mnogim perfumes, sapuni, lotions kože, sebum i ravnoteže u Macasser kose uljem. Koristi se u moderiranje, jer ulje je tvrdoglav mirisa može uzrokovati glavobolje ili mučnine. Ylang-Ylang znači "cvijet cvjetova". Aromaterapija & Zdravlje Upotrebe: Ulje - Acne; rast kose, kosu isperite; Kukci Bites; razdražen i masnu kožu, general Skin Care, visokog krvnog tlaka; Palpitations. Ključne odlike: snažno sedativ; umirujuće; smirivanju; reguliraju; euforija-inducing.
Druge svrhe: Ylang-Ylang ulje - korisno za mir, Ljubav i Sex čarolija. To može biti istrošena na tijelo ili u smjesama za te svrhe.
Kupovina Ylang-Ylang bilja, ulja i ostalih proizvoda - KLIKNITE OVDJE [Aromatherapists.com] - [Aromaterapija-Books.com] - [PillConnection.com]
|