Latin név: Crocus sativus
Alternatív neve: őszi sáfrány, sáfrány, karcom, Krokos, kunkuma, saffer, spanyol sáfrány
Elérhető formák: cérna, porzó
Sáfrány - Crocus sativus - A stigmas és stílust tetők íze és színe likőrök és számos étel, különösen a rizs.
Sáfrány tekinthető afrodiziákum, de túl sok lehet a kábító.
Megadatott, hogy csökkentsék a láz, görcsök, és kibővítik a májat, és a nyugodt idegeket, és ez vonatkozik a külső zúzódások, reuma és idegfájdalom.
Indiai sáfrány használják ünnepélyes keretek között.
Bár a vízben oldódó, hogy használják kozmetikai és mint szent festék.
Kurkuma is véletlenül nevezik sáfrány Ázsiában.
Aromaterápia & Egészség Felhasználás: Sáfrány kap, hogy csökkentsék a láz, görcsök, és kibővítik a májat, és a nyugodt idegek, és ez vonatkozik a külső zúzódások, reuma és idegfájdalom.
Más célra történő felhasználás: Sáfrány egészül ki szeretni zacskó is, mintha növelését célzó buja érzéseit.
Ezt alkalmazzák a gyógyítás varázslatot, és az infúziót használnak a víz mossa a kezét előtti gyógyító rituálék.
Alkalmazás varázslatok esetében: Happiness; Egészség / gyógyítás; Lust.
[Aromatherapists.com] - [aromaterápia-Books.com] - [PillConnection.com]
|