Latin neve: Hippophae rhamnoides
Formái: CO2 extrakció
Tengeri ezüsttövis - Hippophae rhamnoides - Alkalmazások: A gyógyszertár a kezelés a sérült bőr-és nyálkahártya, a kozmetikumok a bőr-ellátás, a sebgyógyulás, a leégés enyhítésére.
Sokféle tenger ezüsttövis kozmetikumok dolgoztak ki.
Úgy tűnik, hogy a krém készült tenger ezüsttövis lehet pozitív terápiás hatások melanosis, bőr ráncok, keratoderma, keratosis, szenilis plaque, xeroderma, facial acne, visszatérő bőrgyulladás, valamint Freckles.
Az aromaterápia és egészségügyi felhasználás: Úgy tűnik, hogy a krém készült tenger ezüsttövis lehet pozitív terápiás hatások melanosis, bőr ráncok, keratoderma, keratosis, szenilis plaque, xeroderma, facial acne, visszatérő bőrgyulladás, valamint Freckles.
Vásárlási tenger ezüsttövis gyógynövények, olajok és egyéb termékek - kattintson ide
[Aromatherapists.com] - [Aromaterápia-Books.com] - [PillConnection.com]
|