שם לטיני: prunus dulcis, prunus amygdalus שם אלטרנטיבי: שקד מתוק טפסים כניסה: אם שמן, אדם מוזר, עץ, לחלץ
שקד - prunus dulcis, prunus amygdalus - מתוק של שקד יש עץ בצבע כהה bark, עלה לבן פרחים בתחילת האביב, ו-fleshed פירות יבשים עם מצולק אבן המכיל את אדם מוזר. שקדים טעם מאכלים רבים. שקד שמן הוא קבוע שמן ממועך מן שקד מתוק ואת זרעי משמש קוסמטיקה, עיסוי שמנים, ו תרופות. שקדים יש מכוסס טוב לאט. כל הגלם שקד היה כפי שתואר מונעת סרטן. רובם ערבים מעבר במדבריות לחיות רק על שקדים, תאריכי ומים. אונקיה אחת של שקדים יכול להיות שרוי לילה בארבע אונקיות של מים blended לפנות בוקר כדי לבצע תחליף חלב. מקולף שקדים יכול להרגיע צרבת. האדמה שקדים לבצע סבך נפלא של פנים. את השמן relieves coughs ו צרדת. שקדים יש מעט מאוד עמילן, ואת החמאה ואת הקמח של אגוזים מומלץ לחולי סוכרת. זהירות - שקדים מכילים חומצה hydrocyanic וניתן רעיל אם אכלו סכומים גדולים כגון מעל 50 kernels עבור מבוגר ועשרה לילד. שקד מתוק שמן הוא שהושג מן אדם מוזר של העץ, שהוא דובר לאסיה ו הים התיכון. שמן זה הוא מועדף הספק שמן שמן aromatherapy blends חיוניים, אם כי לעתים קרובות זה משמש את עצמה עבור moisturizing העור. את השמן, אין לו ריח נפלא והוא מזין עבור נמיגה ו התניה של העור. זה ידוע במיוחד להיות מתאים אקזמה, מגרד, עור יבש או מוסת. זה מאוד מאוד לא lubricating אבל חודר. מכיוון שהיא מכילה glucosides, ויטמינים ומינרלים, הוא הופך שמן עיסוי נהדר. זה נעשה שימוש נרחב ב lotions, תחליב בארים, balms ו סבון. שמן שקד מתוק saponifies בקלות ו מפיק של סבון עדין עם להקציף טוב מאוד. שמן זה יכול לשמש שאחוז ניכר את fats או הוספה של שמן ב עקבות. Aromatherapy & בריאות שימושים: הנפט היא בסיס נהדר עיסוי, אמבטיה, גוף ו-care מוצרי עור. שמן שקד מתוק הוא scentless ו nourishing על העור.
אחר שימושים: עץ - צרוב בשביל כסף, ואת העושר חוכמה. שקד עושה עץ נחמד כשופי מטה. שמן שקד מתוק הוא אחד שמנים הספק העיקרי של הטקס ואת anointing blends.
רכישת שקד עשבי תיבול, שמן ועוד מוצרים - לחץ כאן [Aromatherapists.com] - [Aromatherapy-Books.com] - [PillConnection.com]
|