קוקונט
שם לטיני: קוקוס nucifera
טפסים כניסה: שמן, שמן צמחי

קוקונט - קוקוס nucifera - קוקונט שמן הוא לקבל מאת copra, את לנשות "" "" בשר "" "" של קוקוס. Distillers את copra נפרד מן לקלף של קוקוס. הוא מיובש, מרוסק, ואחר כך הביע כדי להסיר את השמן. זה הופך נוזלי קוקוס ב 76 מעלות. כאשר הוא הופך להיות קר מוצק או חצי מוצק. יש אנשים שאולי קוראים שמן קוקוס, חמאה קוקוס. שתיהן אותו דבר. זה שמן בעל מרקם עבה ללא שום טעם ואין ריח. אחוז שמן קוקוס ב קוסמטיקה היא moisturizing; יותר מדי מזה יכול להיות ייבוש. האופי שלה רווי resists עפוש והופך מאוד קשה סבון, ובה בעת ייצור של מוכי להקציף. Soapmakers בדרך כלל משלבות קוקוס עם שמן זית, כף היד, פאלם ליבה ביבר שמנים או עבור כל הירקות סבון. חלק soapmakers השימוש בין 20% ו 30% של סבון אצווה כמו שמן קוקוס. שמן קוקוס מכיל חומצה מועילות lauric, אשר עשויות להועיל במיוחד עבור החיסון-מורחק אנשים. היא יציבה יותר חום מאשר שמנים אחרים הצמח מבוסס ואינו ליצור חומצות טראנס שמן כאשר מבושל בבית טמפרטורות גבוהות יותר. שימוש בחום גבוה יותר עבור כל היישומים, כולל לרגש טגון - מקסימום טמפרטורה של 375F או 190C. מצויינת עבור אפייה, יכול להיות substituted של חמאה ברוב מתכונים. השתמש ב blender משקאות להוסיף דלק אנרגיה בשעות הבוקר.


רכישת קוקונט עשבי תיבול, שמן ועוד מוצרים - לחץ כאן

[Aromatherapists.com] - [Aromatherapy-Books.com] - [PillConnection.com]


בתכלית שמן Botanicals
CO2 תזקיק Botanicals
חיוני נפט herb Botanicals AE
חיוני נפט herb Botanicals בגין
חיוני נפט herb Botanicals PZ
Infused-שמן Botanicals
Nut-שמן Botanicals
אורגני & הפרוע herb Botanicals
רגילה טיפוח herb Botanicals
ירקות, שמן Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag           

זכויות יוצרים 2006,2007,2008 חיוני תחנה כל הזכויות שמורות.