קנבוס Seed
שם לטיני: חשיש sativa
טפסים כניסה: שמן

Seed קנבוס - חשיש sativa - קנבוס זרעי הירקות להפיק שמן כי הוא גבוה ב חלבון ויכולה לשמש בתוך מגוון מאכלים ו הקוסמטיקה. שמן זרעי קנבוס גבוהה של חומצה linoleic ו linolenic התוכן הופכים אותה פגיעה קלקול. אלפא linolenic, linoleic ו oleic חומצות - חיוניים של חומצות שמן המכונה omegas - מהווים 88% מכלל מדושן-חומצה תוכן. במיוחד עבור החברה moisturizing יבש, פגום העור ועל גרבת ו סיזאירוספ. שמן זרעי קנבוס חודר את העור במהירות וחלק לתאר את זה בתור "יבש" שמן.

Aromatherapy & בריאות שימושים: שמן זרעי קנבוס במיוחד עבור moisturizing יבש, פגום העור ועל גרבת ו סיזאירוספ.

לקנות חשיש Seed עשבי תיבול, שמן ועוד מוצרים - לחץ כאן

[Aromatherapists.com] - [Aromatherapy-Books.com] - [PillConnection.com]


בתכלית שמן Botanicals
CO2 תזקיק Botanicals
חיוני נפט herb Botanicals AE
חיוני נפט herb Botanicals בגין
חיוני נפט herb Botanicals PZ
Infused-שמן Botanicals
Nut-שמן Botanicals
אורגני & הפרוע herb Botanicals
רגילה טיפוח herb Botanicals
ירקות, שמן Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag           

ההר רוז עשבי תיבול. א עשבי תיבול, בריאות והרמוניה C
[לחץ כאן]

זכויות יוצרים 2006, 2007, 2008, 2009 חיוני תחנה, Inc כל הזכויות שמורות.