שם לטיני: Rosa canina, Rosa mosqueta, rubignosa Rosa, Rosa rubirosa
טפסים כניסה: CO2 החילוץ, פודרה, שמן, לחתוך, כל
Rosehip - canina Rosa, Rosa mosqueta, rubignosa Rosa, Rosa rubirosa, - שמן Rosehip יכול לשמש בתור מוביל שמן עם כמות קטנה מאוד של שמנים חיוניים הוסיף, כמו שמן עיסוי, או ירקות אחרים שנוספו / שמנים אם חלק בתערובת.
זה מקטין את שמן הצטלקות, מרפא כוויות, ו softens scars ו keloids.
זה יכול לעזור להפחית capillaries שבורים, אך ייתכן גם ארוחת בוקר או חזזית blemished העור.
היישום של Rosa mosqueta השמן מופק ריפוי מהיר של דלקת, דלקת העור ואת הקדרה שנגרמה קרינה.
זהו שמן הטוב ביותר antiaging להשתמש ב Skin Care.
עם זאת, היא עלולה להפוך במהירות רקוב אמור להיות מאוחסן במקום קריר או במקרר המקום.
השמן הוא בצבע צהוב חיוור.
בדומה לכל מוצרי צמחים טבעיים, את הצבע ואת ניחוח של שמן זה עלול להשתנות מן אצווה כדי אצווה.
Aromatherapy & בריאות שימושים: ניתן להשתמש בתור מוביל שמן עם כמות קטנה מאוד של שמנים חיוניים הוסיף, כמו שמן עיסוי, או ירקות אחרים שנוספו / שמנים אם חלק בתערובת.
זה מקטין את שמן הצטלקות, מרפא כוויות, ו softens scars ו keloids.
רכישת Rosehip עשבי תיבול, שמן ועוד מוצרים - לחץ כאן
[Aromatherapists.com] - [Aromatherapy-Books.com] - [PillConnection.com]
|