שם לטיני: carthamus tinctorius Flos. שם אלטרנטיבי: American זעפרן, זעפרן שווא, ממזר זעפרן, dyers' זעפרן טפסים כניסה: שמן, שמן צמחי
Safflower שמן - carthamus tinctorius flos. - Safflower שמן הוא שמן unsaturated שהוא חיוור כדי חלוד בצבע צהוב עם איפור דומה לזה של חמנית שמן. את השמן קר לחוץ מן הזרעים. ריח Bland שלה הוא עם מעט ריח. הטבעי pigments safflomin ו carthamine, אדום או ירקות, יש היסטוריה ארוכה של צביעה וכן ייצור מוצרי קוסמטיקה paints ו. הוא משמש כיום את ביצוע של סומק ועוד איפור של אלג 'יריה. משאיר את הזרעים ואת הם מסוגלים לבצע להקריש חלב, בזכות אנזים מיוחד. הנפט כבר המשמש מנורת שמן. השימוש safflower שמן מסייע במניעת מחלות כרוניות degenerative כגון טרשת העורקים, דלקת פרקים או פקקת עורקי הלב. הוא מונע כולסטרול מ הקשאה ו מטבוליזם normalizes שלו. שניהם את הזרעים ואת שמן הן מועילות כדי diabetics או אלה הסובלים טופס angina ו circulatory בעיות. את השמן הוא מועיל גם במקרים של אסתמה אגידי ו nephrosis. Safflower הוא נחשב להיות משתן נכסים ו safflower תה מקדם מזיעה. לשימוש חיצוני, זה מומלץ גרבת ו עור מחוספס. גבוהה oleic safflower שמן משמש שלה גבוה התנגדות התחמצנות ועל החום השפלה המאפשר יישומים רבים של המטבח כולל חום גבוה טגון. זה שימושי בתור אוכל להשלים כפי שהוא מהווה מקור עשיר של חומצות שמן חיוניים. כאשר unsaturated השמן משמש לבישול, הגדילה את הטמפרטורה נותן שיעור גדול יותר של השפלה על ידי חמצון. המשמעות היא כי שמן זה בסדר עבור סלט dressings, כפי שאין חום מעורב, אבל כאשר נעשה שימוש טגון שהתקבל ברמה גבוה של תחמוצת יכול להפוך את שניהם נפט fumes רעיל. Aromatherapy & בריאות שימושים: שמן זה מונע מ הקשאה כולסטרול ו normalizes את מטבוליזם. שניהם את הזרעים ואת שמן הן מועילות כדי diabetics או אלה הסובלים טופס angina ו circulatory בעיות. את השמן הוא מועיל גם במקרים של אסתמה אגידי ו nephrosis
רכישת Safflower עשבי תיבול, שמן ועוד מוצרים - לחץ כאן [Aromatherapists.com] - [Aromatherapy-Books.com] - [PillConnection.com]
|