שם לטיני: hippophae rhamnoides
טפסים כניסה: CO2 החילוץ
הים אשחר - hippophae rhamnoides - יישומים: בית מרקחת על טיפול בעור פגום ו רירי ממברנות, ב קוסמטיקה של העור, טיפול וריפוי הפצע, עבור alleviating כלף.
סוגים רבים של הים אשחר הקוסמטיקה כבר מפותחים.
הוא האמין כי קרם שנעשו עם הים אשחר עלולה להיות חיובית שחרת על השפעות טיפוליות, העור wrinkles, keratoderma, keratosis, סנילי אנדרלמוסיה, xeroderma, פרצופי חזזית, חוזר ונשנה דלקת העור, כמו גם freckles.
Aromatherapy & בריאות שימושים: הוא האמין כי קרם שנעשו עם הים אשחר עלולה להיות חיובית שחרת על השפעות טיפוליות, העור wrinkles, keratoderma, keratosis, סנילי אנדרלמוסיה, xeroderma, פרצופי חזזית, חוזר ונשנה דלקת העור, כמו גם freckles.
רכישת הים אשחר עשבי תיבול, שמן ועוד מוצרים - לחץ כאן
[Aromatherapists.com] - [Aromatherapy-Books.com] - [PillConnection.com]
|