אגוז
שמו הלטיני: juglans אגוז
טפסים זמינים: שמן

שמן אגוז - juglans אגוז - מאוד בלתי רוויות, שמן אגוז מציג לחות טוב, אנטי אייג 'ינג, משובי, emollient ו גוון נכסים. שמן זה מתקבל על ידי גרעין אגוז ביטוי קר הזיקוק לאחר מכן. אגוזי מלך הם ייחודיים בין אגוזים כי הם מכילים שומן חיוניות רב בלתי רווי הוא בעיקר-המקור של חומצות שומן אומגה -3. אגוזי מלך מכילים שפע של ויטמינים ומינרלים חשובים אחרים. שמן אגוז היא ברורה, פחות שומן, שמן חודר, כי היא מקור עשיר של חומצות שומן חיוניות לשמירה על שלמות העור של הסלולר. שמן אגוז אינו שמן בישול; חום גבוה הורס הטעם העדין שלה. איפה זה ברק הוא כמרכיב בתוך סלט או רוטב רוטב פסטה טרייה. זה ניתן להשתמש בכל מוצר קוסמטי כמנהל פעיל או כנשא בשלב שמנוני, ללא הגבלה כל פרופורציה.

ארומתרפיה & בריאות שימושים: מאוד בלתי רוויות, שמן אגוז מציג לחות טוב, אנטי אייג 'ינג, משובי, emollient ו גוון נכסים.

רכישת Walnut צמחי מרפא, שמנים ומוצרים אחרים - לחץ כאן

[Aromatherapists.com] - [ארומתרפיה-Books.com] - [PillConnection.com]

Botanicals שמן מוחלט
CO2 Botanicals תזקיק
חיוני נפט Botanicals הרב AE
חיוני נפט Botanicals הרב FOR
חיוני נפט Botanicals הרב PZ
חדורים-שמן Botanicals
שמן אגוז Botanicals
Organic & Wild הרב Botanicals
תקן טיפוח הרב Botanicals
ירקות, שמן Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag           

ההר רוז עשבי תיבול. צמחי מרפא, בריאות והרמוניה C
[לחץ כאן]

זכויות יוצרים 2006, 2007, 2008, 2009 Essential דיפו, Inc כל הזכויות שמורות.