Almond
Latijnse naam: Prunus dulcis, Prunus amygdalus
Alternatieve Naam: zoete amandel
Formulieren Beschikbaar: moer olie, Moer, hout, extract

Almond - Prunus dulcis, Prunus amygdalus - The Sweet Almond boom heeft een donker gekleurde schors, steeg tot witte bloemen in het vroege voorjaar, en droog bevleesd vruchten met een pit die steen met de moer. Amandelen smaak vele gerechten. Amandelolie is een vaste olie geperst uit de zaden Sweet Almond en wordt gebruikt in cosmetica, massage olie, en medicijnen. Amandelen goed gekauwd moeten worden en langzaam. Het hele rauwe amandel was beschreven als een vorm van kanker preventief. Arabieren kruising uitgestrekte woestijnen live op slechts amandelen, de data en water. Een gram amandelen kan worden geweekt overnachting in vier ounces en een mengsel van water in de ochtend om een vervangende melk. Gepelde amandelen kan ontlasten maagzuur. Ground amandelen maken een prachtig gezicht scrub. De olie ontslaat hoest en heesheid. Amandelen hebben zeer weinig zetmeel, en de boter en meel van de noten wordt aanbevolen voor diabetici. Voorzichtig - Amandelen bevatten blauwzuur en kunnen giftig zijn indien in grote hoeveelheden opgegeten, zoals meer dan 50 pitten voor een volwassene en tien voor een kind. Zoete amandel olie wordt verkregen uit de noten van de boom, die is afkomstig uit Azië en het Middellandse-Zeegebied. Deze olie is een olie met het oog op carrier favoriete essentiële oliën aromatherapie blends, hoewel het vaak gebruikt door hidratatie zelf voor de huid. De olie heeft geen geur en is een belangrijke voedingsstof voor het ontharden en conditioneren de huid. Het is al bekend is dat ze vooral geschikt voor eczeem, jeuk, droge huid en ontstoken. Het is heel smeerolie, maar niet erg doordringende. Sinds het bevat suikers, vitaminen en mineralen, toch is het een fantastische massage-olie. Het is op grote schaal gebruikt in lotion, lotion bars, balms en zeep. Zoete amandelolie saponifies gemakkelijk en produceert een milde zeep met een zeer goede zeepsop. Deze olie kan gebruikt worden als een groot percentage van de vetten of als een toegevoegde olie op het trace.

Aromatherapie & Health Uses: De olie is een prima uitvalsbasis voor massage, bad, lichaam en huid-verzorgingsproducten. Sweet Amandelolie is zonder geur en voedzaam voor de huid.

Ander gebruik: Hout - Branden voor geld, rijkdom en wijsheid. Almond hout maakt een mooie magische toverstaf. Sweet Almond Oil is een van de primaire drager oliën voor rituele zalving en mengsels.

Aankoop Almond kruiden, olie en andere producten - KLIK HIER

[Aromatherapists.com] - [Aromatherapie-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolute plantaardige olie
CO2 destillaat plantaardige
Etherische olie en kruid plantaardige AE
Etherische olie en kruid voor plantaardige
Etherische olie en kruid plantaardige PZ
Infunderen-plantaardige olie
Nut-plantaardige olie
Organische & Wild Herb plantaardige
Standaard plantaardige kruidkaas teelt
Plantaardige olie-plantaardige

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag