Beet Root
Latijnse naam: Beta vulgaris
Formulieren Beschikbaar: poeder

Beet Root - beta vulgaris - Een mooie rood-paarse kleur van suikerbieten root is een duidelijk teken van de uitzonderlijke plant pigmenten bekend als carotenoïden. Beet Root poeder wanneer gebruikt in soapmaking zal produceren kleuren variërend van geel tot diep klimboon nier / rood-bruin van kleur om aan te diep roze / paars. Rode bieten poeder kan worden gebruikt voor het maken van een diep paars-roze gekleurde olie waarmee u Aanloopkleuren skin care products natuurlijk.

Aromatherapie & Health Uses: Beet root is een goede bron van mineralen, in het bijzonder eenvoudig te assimileren ijzer. Het is nuttig in de vertering van vet, galblaas infecties en spijsvertering problemen

Aankoop Beet Root kruiden, olie en andere producten - KLIK HIER

[Aromatherapists.com] - [Aromatherapie-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolute plantaardige olie
CO2 destillaat plantaardige
Etherische olie en kruid plantaardige AE
Etherische olie en kruid voor plantaardige
Etherische olie en kruid plantaardige PZ
Infunderen-plantaardige olie
Nut-plantaardige olie
Organische & Wild Herb plantaardige
Standaard plantaardige kruidkaas teelt
Plantaardige olie-plantaardige

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag