Duindoornbessen
Latijnse naam: hippophae rhamnoides
Formulieren Beschikbaar: CO2-extractie

Duindoornbessen - hippophae rhamnoides - Toepassingen: In de apotheek voor de behandeling van een beschadigde huid en slijmvliezen, in cosmetische producten voor huidverzorging, wondgenezing, voor het verlichten van zonnebrand. Veel soorten duindoornbessen cosmetica zijn ontwikkeld. Men gaat ervan uit dat een crème gemaakt met duindoornbessen kan positieve therapeutische effecten op melanose, huid rimpels, keratoderma, keratose, seniele plaques, xeroderma, gezicht acne, recidiverende dermatitis, evenals sproeten.

Aromatherapie & Health Uses: Men gaat ervan uit dat een crème gemaakt met duindoornbessen kan positieve therapeutische effecten op melanose, huid rimpels, keratoderma, keratose, seniele plaques, xeroderma, gezicht acne, recidiverende dermatitis, evenals sproeten.

Aankoop duindoornbessen kruiden, olie en andere producten - KLIK HIER

[Aromatherapists.com] - [Aromatherapie-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolute plantaardige olie
CO2 destillaat plantaardige
Etherische olie en kruid plantaardige AE
Etherische olie en kruid voor plantaardige
Etherische olie en kruid plantaardige PZ
Infunderen-plantaardige olie
Nut-plantaardige olie
Organische & Wild Herb plantaardige
Standaard plantaardige kruidkaas teelt
Plantaardige olie-plantaardige

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag