Latijnse naam: Okkernoot Formulieren Beschikbaar: olie
Walnut Oil - Okkernoot - Zeer onverzadigde-, noten-olie in een goede hydraterende, anti-aging, vernieuwende, sussend en toning eigenschappen. Deze olie wordt verkregen uit walnoten door koud meningsuiting en de daaropvolgende raffinage. Walnoten zijn uniek onder de noten omdat de essentiële vetten die ze bevatten is voornamelijk meervoudig-de bron van omega-3 vetzuren. Walnoten bevatten een groot aantal andere belangrijke vitaminen en mineralen. Walnootolie is een heldere, minder vet, doordringende olie, dat is een rijke bron van essentiële vetzuren aan het behoud van de huid cellulaire integriteit. Walnootolie is geen bakolie; hoog vuur vernietigt haar delicate smaak. Waar het dan wel glans is als een ingrediënt in een salade dressing of een verse pasta saus. Het kan gebruikt worden in een cosmetisch product als een actieve hoofd-of een vervoerder oliefase het, zonder enige verhouding limiet. Aromatherapie & Health Uses: Zeer onverzadigde-, noten-olie in een goede hydraterende, anti-aging, vernieuwende, sussend en toning eigenschappen.
Aankoop Walnut kruiden, olie en andere producten - KLIK HIER [Aromatherapists.com] - [Aromatherapie-Books.com] - [PillConnection.com]
|