Latijnse naam: cananga odorata Alternatieve Naam: bloem van bloemen Formulieren Beschikbaar: etherische olie
Ylang-Ylang - cananga odorata - Ylang-ylang heeft glanzende bladeren en de massa van geparfumeerde, groen-geel, of paars of roze bloemen met smalle bloemblaadjes lijken op die heks maar lichtbruin bloemen verschijnen tijdens de bloei twee periodes. De etherische olie wordt gedistilleerd door stoom van vers geplukte bloemen en wordt gepresenteerd in veel parfums, zeep, lotions huid, en een evenwicht te vinden tussen sebum in Macasser haar olie. Gebruik met mate, aangezien de olie de koppige geur kan leiden tot hoofdpijn of misselijkheid. Ylang-Ylang betekent "bloem van bloemen". Aromatherapie & Health Uses: De olie - Acne; Hair Growth; Hair Spoel; insectenbeten; geïrriteerd en Vette huid; General Skin Care; hoge bloeddruk, hartkloppingen. Key Kwaliteiten: krachtig Sedativum; Kalmerend; Calming; Het reguleren; Euphoria-inducerende.
Andere toepassingen: Ylang-Ylang Oil - Handig voor de Vrede, Liefde en erotiek Toverspreuken. Het kan worden gedragen op het lichaam worden opgenomen of in mengsels voor deze doeleinden.
Aankoop Ylang-Ylang kruiden, olie en andere producten - KLIK HIER [Aromatherapists.com] - [Aromatherapie-Books.com] - [PillConnection.com]
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | | Translate - click on flag |
|