Almond
Latinsk navn: prunus dulcis, prunus amygdalus
Alternative Name: Sweet Almond
Skjemaer Available: nøtt olje, mutter, tre, pakke

Almond - prunus dulcis, prunus amygdalus - The Sweet Almond treet har mørk-farget bark, steg til hvite blomster i tidlig på våren, og tørr-fleshed frukt med en Ruflete stein med mutter. Mandler smaken mange retter. Mandel olje er en fast olje presset fra Sweet Almond frø, og brukes i kosmetikk, massasje oljer, og legemidler. Mandler må chewed godt og langsomt. Hele rå mandel hadde blitt beskrevet som en kreft-forebyggende. Arabere krysset enorme ørkener leve på bare mandler, datoer og vann. En unse av mandler kan være gjennomvt overnatter i fire unser av vann og blandet i morgen for å gjøre en melk erstatning. Skrelles mandler kan lindre halsbrann. Ground mandler foreta en herlig ansiktsbehandling krattskog. Oljen lindrer coughs og hoarseness. Mandler har svært lite stivelse, og smør og mel av nøtter er anbefalt for diabetics. Forsiktig - mandler inneholder hydrocyanic syre og kan være giftig hvis det spises i store mengder, for eksempel over 50 kjerner for voksne og ti for et barn. Sweet Almond oljeselskaper er innhentet fra mutteren av treet, som er optimalisert til Asia og i Middelhavet. Denne oljen er en favoritt carrier olje for viktige olje aromaterapi passer, selv om det ofte brukt av seg selv for fuktiggjørende huden. Oljeselskapene har ingen lukt og er en stor næringsstoff for nedtoningen og condition huden. Det har vært kjent for å være spesielt egnet for eczema, itchy, tørr og betent hud. Det er svært SMØR, men ikke svært inntrengende. Siden den inneholder glucosides, vitaminer og mineraler, det gjør en fabelaktig massasje olje. Det er mye brukt i lotions, fuktighetskrem barer, balms og såpe. Sweet Almond olje saponifies lett og gir en mild såpe med meget bra skum. Denne oljen kan brukes som en stor prosentandel av fett eller en olje lagt på sporet.

Aromaterapi & Helse Bruker: Oljen er en fin base for massasje, bad, kropp og hud-pleie produkter. Sweet Almond olje er scentless og nærende til huden.

Annen bruk: Wood - Brenn for penger, rikdom og visdom. Almond tre gjør en fin magisk verktøyholder. Sweet Almond Oil er en av de viktigste transportør oljer for rituell og anointing forener.

Kjøp Almond urter, oljer og andre produkter - KLIKK HER

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolutt olje Botanicals
CO2 Distillate Botanicals
Eteriske olje og Herb Botanicals AE
Eteriske olje og Herb Botanicals for
Eteriske olje og Herb Botanicals PZ
Infundert-olje Botanicals
Mutter-olje Botanicals
Organisk & Wild Herb Botanicals
Standard dyrking Herb Botanicals
Vegetabilske oljer Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag