Hav Buckthorn
Latinsk navn: hippophae rhamnoides
Skjemaer Available: CO2-uttrekking

Hav Buckthorn - hippophae rhamnoides - Programmer: I apotek for behandling av skadet hud og slimete membraner, i kosmetikk for hudpleie, sår helbredelse, for alleviating solbrenthet. Mange typer Sea Buckthorn kosmetikk har blitt utviklet. Det antas at en krem laget med Sea Buckthorn kan ha positiv terapeutisk virkning på melanosis huden, rynker, keratoderma, keratosis, senile plakk, xeroderma, ansikts Akne, tilbakevendende dermatitt, så vel som fregner.

Aromaterapi & Helse Bruker: Det antas at en krem laget med Sea Buckthorn kan ha positiv terapeutisk virkning på melanosis huden, rynker, keratoderma, keratosis, senile plakk, xeroderma, ansikts Akne, tilbakevendende dermatitt, så vel som fregner.

Kjøp Sea Buckthorn urter, oljer og andre produkter - KLIKK HER

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolutt olje Botanicals
CO2 Distillate Botanicals
Eteriske olje og Herb Botanicals AE
Eteriske olje og Herb Botanicals for
Eteriske olje og Herb Botanicals PZ
Infundert-olje Botanicals
Mutter-olje Botanicals
Organisk & Wild Herb Botanicals
Standard dyrking Herb Botanicals
Vegetabilske oljer Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag