Walnut
Latinsk navn: juglans regia
Skjemaer Ledige olje

Walnut Oil - juglans regia - Veldig umettede, valnøtt olje presenterer gode fuktiggjørende, anti-aldring, regenerative, emollient og toning egenskaper. Dette er olje som er hentet fra valnøtt kjerner av kaldt uttrykk og etterfølgende raffinering. Valnøtter er unik blant nøtter fordi de essensielle fett de inneholder er primært Flerumettet-kilden til omega-3 fettstoffer syre. Valnøtter inneholder en rekke andre viktige vitaminer og mineraler. Walnut olje er en klar, fett mindre, inntrengende olje, som er en rik kilde til essensielle fettsyrer for å opprettholde hudens mobilnettet integritet. Walnut olje er ikke et cooking olje; høy varme ødelegger den delikate smaken. Der den gjør det skinne er som ingrediens i en salat dressing eller en fersk pasta saus. Den kan brukes i noen kosmetiske produkter som en aktiv rektor eller som en operatør i fet fase, uten at andelen grensen.

Aromaterapi & Helse Bruker: Veldig umettede, valnøtt olje presenterer gode fuktiggjørende, anti-aldring, regenerative, emollient og toning egenskaper.

Kjøp Walnut urter, oljer og andre produkter - KLIKK HER

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolutt olje Botanicals
CO2 Distillate Botanicals
Eteriske olje og Herb Botanicals AE
Eteriske olje og Herb Botanicals for
Eteriske olje og Herb Botanicals PZ
Infundert-olje Botanicals
Mutter-olje Botanicals
Organisk & Wild Herb Botanicals
Standard dyrking Herb Botanicals
Vegetabilske oljer Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag