Kokos
Łacińska nazwa:
Cocos nucifera
Dostępne formy:
oleju, olej roślinny
Kokos - Cocos nucifera - Olej kokosowy jest otrzymywany z Kopra, suszonych "" "" mięso "" "" kokosa.
Destylatory Kopra oddzielić od kadłuba z kokosa.
To jest suszonym, tłuczonym, a następnie wyrażone, aby usunąć olej.
Ten kokos staje się cieczy w 76 stopniach.
Gdy zimno staje się stałe lub pół-stałej.
Niektórzy ludzie mogą połączyć olej kokosowy, kokosowe masło.
Oba są takie same thing.
Ten olej jest gęsty tekstury bez żadnego smaku i zapach.
Procent oleju kokosowego w kosmetykach jest nawilżającym, zbyt wiele można suszenia.
Nasyconych jego charakter i sprawia, że opór zjełczałość bardzo twarde mydła, a jednocześnie wytwarzania puszystych spienić.
Soapmakers zazwyczaj łączą z oliwek olej kokosowy, palmowy, jądra lub palmowe rącznika dla wszystkich olejów roślinnych-mydło.
Niektóre soapmakers użytku między 20% a 30% z mydłem partii jak olej kokosowy.
Olej kokosowy zawiera korzystne laurynowego kwasu, które mogą być szczególnie korzystne dla osób odpornościowego-stłumione.
Jest bardziej stabilna niż inne ciepła oparty olejów roślinnych i nie tworzy kwasów tłuszczowych trans, kiedy gotowane na wyższe temperatury.
Wykorzystanie ciepła dla wszystkich aplikacji, w tym mieszać smażenia - Maksymalna temperatura 375F lub 190C.
Doskonała do pieczenia, można zastępować masło w większości receptur.
Wykorzystania w mieszalniku napoje, aby dodać paliwa i energii w godzinach porannych.
Coconut zakupu ziół, olejów i innych produktów - KLIKNIJ TUTAJ
[Aromatherapists.com]
-
[Aromaterapia-Books.com]
-
[PillConnection.com]
Absolute oleju botanicznych
CO2 destylatu botanicznych
Olejek eteryczny i ziela botanicznych AE
Olejek eteryczny i ziela botanicznych dla
Olejek eteryczny botanicznych i ziół PZ
Podawać we wlewie oleju botanicznych
Olej z orzechów botanicznych
Ekologicznej i dzikich ziół botanicznych
Standard uprawy ziół botanicznych
Oleju roślinnego botanicznych