Rokitnika zwyczajnego
Łacińska nazwa: Hippophae rhamnoides
Dostępne formy: CO2 ekstrakcji

Rokitnika zwyczajnego - Hippophae rhamnoides - Zastosowanie: W aptece w leczeniu uszkodzonej skóry i błon śluzowych, w kosmetykach do pielęgnacji skóry, gojenie się ran, poparzeń słonecznych dla złagodzenia. Wiele rodzajów rokitnika zwyczajnego kosmetyków zostały opracowane. Uważa się, że krem wykonane z rokitnika zwyczajnego może mieć pozytywne skutki terapeutyczne na melanosis, skóry zmarszczki, keratodermia, keratosis, starczy płytkę nazębną, xeroderma, twarzy trądzik, powtarzające się zapalenie skóry, jak również piegi.

Aromaterapia & Zdrowie zastosowań: Uważa się, że krem wykonane z rokitnika zwyczajnego może mieć pozytywne skutki terapeutyczne na melanosis, skóry zmarszczki, keratodermia, keratosis, starczy płytkę nazębną, xeroderma, twarzy trądzik, powtarzające się zapalenie skóry, jak również piegi.

Zakup rokitnika zwyczajnego zioła, oleje i inne produkty - KLIKNIJ TUTAJ

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapia-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolute oleju botanicznych
CO2 destylatu botanicznych
Olejek eteryczny i ziela botanicznych AE
Olejek eteryczny i ziela botanicznych dla
Olejek eteryczny botanicznych i ziół PZ
Podawać we wlewie oleju botanicznych
Olej z orzechów botanicznych
Ekologicznej i dzikich ziół botanicznych
Standard uprawy ziół botanicznych
Oleju roślinnego botanicznych

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag