Łacińska nazwa: Juglans regia Dostępne formy: olej
Olej z orzechów włoskich - Juglans regia - Bardzo nienasycone, orzech oleju przedstawia dobre nawilżenie, anti-aging, regeneracyjna, zmiękczająca tonację i właściwości. Ten olej jest otrzymywany z jąder orzecha włoskiego na zimno przez kolejne wypowiedzi i rafinacji. Orzechy włoskie są unikalne wśród orzechów, ponieważ zawierają one tłuszcz niezbędna jest przede wszystkim wielonienasycone-źródła omega-3 kwasów tłuszczowych. Orzechy włoskie zawierają mnóstwo innych ważnych witamin i minerałów. Olej z orzechów włoskich jest jasne, tłuszcze mniej, wnikające z oliwek, która jest bogatym źródłem kwasów tłuszczowych niezbędnych do utrzymania integralności skóry komórkowych. Olej z orzecha włoskiego nie jest oleju; wysokiej temperatury niszczy jego smak delikatny. Gdzie ona jest błyszczeć jako składnik Sos sałatkowy lub świeży makaron sosem. Może on być stosowany w każdym kosmetyku jako aktywne lub jako głównego przewoźnika w fazie oleistej, bez żadnego limitu odsetek. Aromaterapia & Zdrowie zastosowań: Bardzo nienasycone, orzech oleju przedstawia dobre nawilżenie, anti-aging, regeneracyjna, zmiękczająca tonację i właściwości.
Orzech zakupu ziół, olejów i innych produktów - KLIKNIJ TUTAJ [Aromatherapists.com] - [Aromaterapia-Books.com] - [PillConnection.com]
|