Łacińska nazwa: Cananga odorata Alternatywne Nazwa: kwiat kwiaty Dostępne formy: olejek eteryczny
Ylang-ylang - Cananga odorata - ylang-ylang ma błyszczące liście i mas perfumowane, zielonkawo-żółty, lub mauve, lub różowy, kwiaty z płatków wąskie, że podobne Witch Hazel kwiaty, ale pojawiają się podczas dwóch okresów kwitnienia. Olejek eteryczny destylowany jest przez parę wodną z świeżo i jest zrywane kwiecie znajdujący się w wielu perfumy, mydła, płyny do skóry, sebum i równowagi w Macasser włosy oleju. Używać z umiarem, ponieważ olej na upojny zapach może powodować bóle głowy lub nudności. Ylang-ylang oznacza "kwiat kwiaty". Aromaterapia & Zdrowie Zastosowania: Olej - trądzik, wzrost włosów; Spłukać włosy; ugryzienia owadów; olejowe i podrażnionej skóry, ogólne Skin Care, wysokie ciśnienie krwi, kołatanie serca. Kluczowe Cechy: silnie uspokajającym; Kojąca; Uspokajanie; regulacyjna; Euphoria indukującymi.
Inne zastosowania: Ylang-ylang Oil - Przydatne for Peace, Love and Sex zaklęć. Może być noszone na ciele lub zawarte w mieszankach dla tych celów.
Zakup Ylang-ylang zioła, oleje i inne produkty - KLIKNIJ TUTAJ [Aromatherapists.com] - [Aromaterapia-Books.com] - [PillConnection.com]
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | | Translate - click on flag |
|