Almond
Denumirea latină: Prunus dulcis, Prunus amygdalus
Alternativ Nume: alune de dulce
Formulare Disponibile: nuci, ulei de nuci, lemn, extras

Almond - Prunus dulcis, Prunus amygdalus - The Sweet Almond copac a întuneric de culoarea cojii, a crescut de la alb la începutul anului flori de primăvară, şi fără a-şi fleshed de fructe cu un ciupită de piatra care conţin nuci. Migdale aroma de multe feluri de bucate. Alune de petrol este un fix de ulei presat de la Sweet Almond seminţe şi este utilizat în cosmetica, masaj uleiuri, şi de medicamente. Migdale trebuie să fie bine mestecat şi lent. Alune de toată brut a fost descris ca un cancer preventive. Arabi marea trecere răsplata pe viu doar migdale, a datelor şi de apă. Într-o uncie de migdale poate fi înmuiate peste noapte în patru uncii de apă şi în amestec în dimineaţa pentru a face un substitut de lapte. Migdale curăţate pot scuti arsuri la stomac. Teren migdale face un minunat facial perie aspră. De ulei şi ameliorează coughs răguşeală. Migdale au foarte putin amidon, şi de unt şi făină de alune este recomandat pentru diabetici. Precauţie - migdale conţine acid cianhidric şi pot fi toxice dacă mâncat în cantităţi foarte mari, cum ar fi peste 50 de imagini de kernel, pentru un adult şi de zece pentru un copil. Sweet alune de este obţinut din ulei de nucă de copac, care este nativ pentru Asia şi Marea Mediterană. Acest ulei este un transportator preferat de ulei esenţial pentru amestecurile de ulei aromaterapie, deşi este adesea folosit de la sine pentru moisturizing piele. De petrol şi nu are nici un parfum este o mare de nutrienti pentru liniştitor şi condiţionat de piele. A fost cunoscut pentru a fi adecvat în special pentru eczeme, senzaţia de mâncărime, piele uscată şi de flăcări. E foarte lubrifiant, dar nu foarte penetrante. Deoarece conţine glucosides, vitamine şi minerale, se face un masaj de ulei de necrezut. Este utilizat pe scară largă în lotiuni, loţiune baruri, balms şi săpun. Sweet alune de ulei de saponifies uşor şi produce un săpun delicat, cu foarte bune da cu săpun. Acest ulei poate fi folosit ca un mare procent de grăsimi sau ca un ulei de adăugat la urmă.

Sanatate & aromaterapia Utilizări: de ulei este o mare bază pentru masaj, baie, organismul şi-produsele de îngrijire a pielii. Sweet Almond de ulei este de miros şi hrănitor la piele.

Alte utilizări: Lemn - Scrierea pentru bani, bogăţie şi înţelepciune. Alune de lemn face-o baghetă magică. Sweet Almond Oil este unul din primară de transport şi uleiuri pentru ungerea ritual de amestecuri.

Cumpara Almond de plante aromatice, uleiuri şi alte produse - CLICK AICI

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolut de ulei de Botanicals
De CO2 distilat Botanicals
Esenţiale şi de ulei de plante medicinale Botanicals AE
Esenţiale şi de ulei de plante medicinale de Botanicals
Esenţiale şi de ulei de plante medicinale Botanicals pz
Perfuzat-ulei de Botanicals
Nuci-ulei de Botanicals
Organic & Herb sălbatice Botanicals
Standard de cultivare plante medicinale Botanicals
-Ulei de legume Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag