Latină Nume: Camellia sinensis Formulare Disponibile: ceai de sac
Ceai verde - Camellia sinensis - ceai verde este cel de-al doilea cel mai consumate bauturi din lume, fiind prima de apă, şi a fost utilizat medicinally de secole în China şi Japonia. Asta este pentru că o serie de efecte benefice de sănătate în ceai verde sunt atribuite consumului regulat de ceai verde şi uscate / praf extracte de ceai verde. Ceai verde vine de la frunzele de la alb-ceai de plante cu flori, Camellia sinensis, un nativ Bush, în Asia. Aceste frunze de ceai sunt mai puţin prelucrate decât ceaiul negru şi bogat conţine surse de antioxidanţi care protejează organismul de la deteriorarea celulelor şi pentru lupta împotriva bolilor. De antioxidanţi, care sunt benefice particule în ceai verde, au fost legate de prevenirea cancerului, a scăzut de risc de accident vascular cerebral, boli cardiace, a redus şi colesterolului din sânge. Catechin, un derivat de tanin găsite în ceai, este principala componenta care oferă beneficii în ceai verde şi este prezent în cantităţi mai mari decât în suc de struguri şi de vin roşu, care credea că sunt, de asemenea, de a reduce rata de boală de inimă. În cosmetice, ceai verde, pulbere de minunat este un plus pentru a oferi proprietăţi calmante la nivelul pielii cosmetice posibil, împreună cu beneficii antioxidante. Sanatate & aromaterapia Utilizări: de antioxidanţi, care sunt benefice particule în ceai verde, au fost legate de prevenirea cancerului, a scăzut de risc de accident vascular cerebral, boli cardiace, a redus şi colesterolului din sânge.
Cumpara Ceai Verde de plante aromatice, uleiuri şi alte produse - CLICK AICI [Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | | Translate - click on flag |
|