Latină Nume: Cannabis sativa Formulare Disponibile: ulei
Seminţe de cânepă - Cannabis sativa - Cânepă seminţe produce un ulei vegetal care este ridicat în proteină şi poate fi utilizat în termen de o varietate de alimente şi cosmetice. Ulei de seminţe de cânepă a ridicat de acid linoleic si linolenic conţinutul face vulnerabili la rebut. Alpha linolenic, acizii linoleic si oleic - esenţiale de acizi graşi cunoscut ca omegas - alcătuiesc 88% din totalul de conţinut în acizi graşi-. Sale în special moisturizing demachiant pentru ten uscat, deteriorat şi pentru piele eczeme si psoriazis. Ulei de seminţe de cânepă penetrează pielea rapid şi unele descrie-o ca pe un "uscat" de ulei. Sanatate & aromaterapia Utilizări: ulei de seminţe de cânepă este deosebit de moisturizing demachiant pentru ten uscat, deteriorat şi pentru piele eczeme si psoriazis.
Cumpara seminţe de cânepă de plante aromatice, uleiuri şi alte produse - CLICK AICI [Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]

 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | | Translate - click on flag |
|