Safflower
Latină Nume: Carthamus tinctorius flos.
Alternativ Nume: American de şofran, şofran fals, nenorocit de şofran, dyers "şofran
Formulare Disponibile: ulei, ulei vegetal

Safflower Petrol - Carthamus tinctorius flos. - Safflower de ulei este un ulei de nesaturaţi, care este un galben pal la roşu-cafeniu la culoare cu un machiaj similară cu cea de ulei de floarea-soarelui. De ulei este presat la rece de la seminţe. Său cu dulce miros este pic de miros. Naturale, pigmenţi safflomin şi carthamine, sau de legume de culoare roşie, au o lungă istorie în vopsire şi în fabricarea de vopsele şi cosmetice. Este utilizat astăzi în efectuarea de ruj şi de alte machiaj din Algeria. De frunze şi seminţe sunt capabile de a se prinde de luare de lapte, datorita unei enzime speciale. Uleiul a fost folosit ca o lampă cu petrol. Utilizarea safflower ulei de ajutoare de prevenire a bolilor degenerative cronice, cum ar fi arterioscleroză, tromboză coronariană şi de artrită. Acesta împiedică de la colesterol şi de întărire normalizes metabolizării sale. Ambele de seminţe şi de ulei sunt benefice la diabetici sau la cei care suferă de angină pectorală şi probleme circulatorii. De ulei este, de asemenea, util în cazuri de astm bronşic şi nefroză. Safflower reputaţie este de a avea proprietăţi diuretice şi promovează safflower ceai de transpiraţie. Pentru uz extern, este recomandat pentru piele eczeme şi dur. High oleic safflower de ulei este folosit pentru sale de înaltă rezistenţă la oxidare şi de căldură care să permită degradarea culinare de multe aplicaţii inclusiv de înaltă temperatură prăjire. Este util ca un supliment alimentar, deoarece este o sursă bogată de acizi graşi esenţiale. Atunci când o nesaturaţi de ulei este folosit la gătit, creşterea temperaturii oferă o mai mare rata de degradare prin oxidare. Aceasta înseamnă că este bine pentru ulei de salata de pansamente, ca nu este implicat de căldură, dar atunci când este utilizat pentru prăjire rezultate nivel înalt de oxidare pot face atât de petrol şi gaze toxice.

Sanatate & aromaterapia Utilizări: Acest ulei previne de la colesterol şi de întărire normalizes metabolizării sale. Ambele de seminţe şi de ulei sunt benefice la diabetici sau la cei care suferă de angină pectorală şi probleme circulatorii. De ulei este, de asemenea, util în cazuri de astm bronşic şi nefroză

Cumpara Safflower de plante aromatice, uleiuri şi alte produse - CLICK AICI

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolut de ulei de Botanicals
De CO2 distilat Botanicals
Esenţiale şi de ulei de plante medicinale Botanicals AE
Esenţiale şi de ulei de plante medicinale de Botanicals
Esenţiale şi de ulei de plante medicinale Botanicals pz
Perfuzat-ulei de Botanicals
Nuci-ulei de Botanicals
Organic & Herb sălbatice Botanicals
Standard de cultivare plante medicinale Botanicals
-Ulei de legume Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag