Shea Petrol
Latină Nume: butyrospermum parkii
Formulare Disponibile: ulei, unt

Shea Petrol - butyrospermum parkii - Shea este bine cunoscut pentru a asista uscăciune cutanată, dermatită şi dermatoze, eczeme, eritem şi arsuri solare. În Europa, acest ulei este folosit în produsele alimentare şi de confectii pentru a înlocui şi de a spori grăsimi alimentare textura şi aroma. De ulei este de aur în culoare. Sugestii de utilizare: Utilizarea de la 3% la 20% la creme si lotiuni, săpunuri şi balms, sau pur 100% ca o moisturizing ser sau ulei de masaj. Utilizaţi-o în buza balms, Marcile noastre, săpun şi alte cosmetice în cazul în care s-ar putea prefera un lichid în loc de ulei de unt de Shea solide. Acest ulei poate fi folosit drept ca un ulei de masaj sau poate deveni parte dintr-un amestec de ulei de masaj.

Sanatate & aromaterapia Utilizări: Shea este bine cunoscut pentru a asista uscăciune cutanată, dermatită şi dermatoze, eczeme, eritem şi arsuri solare.

Cumpara Shea ulei de plante aromatice, uleiuri şi alte produse - CLICK AICI

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolut de ulei de Botanicals
De CO2 distilat Botanicals
Esenţiale şi de ulei de plante medicinale Botanicals AE
Esenţiale şi de ulei de plante medicinale de Botanicals
Esenţiale şi de ulei de plante medicinale Botanicals pz
Perfuzat-ulei de Botanicals
Nuci-ulei de Botanicals
Organic & Herb sălbatice Botanicals
Standard de cultivare plante medicinale Botanicals
-Ulei de legume Botanicals

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag