Latină Nume: nuc Formulare Disponibile: ulei
Walnut Oil - nuc - Foarte nesaturaţi, ulei de lemn de nuc prezinta bine moisturizing, anti-îmbătrânire, regenerare, emolient si tonica proprietăţi. Acest ulei este obţinut din lemn de nuc de kernel de frig şi de exprimare ulterioare, de rafinare. Nuci sunt unice printre nuci, pentru că esenţiale de grăsime care le conţin să fie în primul rând polyunsaturated-sursa de omega-3 acizi graşi. Nuci conţin o serie de alte importante vitamine şi minerale. Ulei de lemn de nuc este un lichid limpede, mai puţin de grăsime, ulei penetrant, care este o sursă bogată de acizi graşi esenţială pentru menţinerea integrităţii pielii celulare. Ulei de lemn de nuc nu este un ulei de gătit; ridicat de căldură distruge aroma sa delicată. În cazul în care nu-l străluci este ca ingredient într-un sos pentru salată sau un sos de paste făinoase proaspete. Acesta poate fi folosit în orice produs cosmetic ca un activ principal sau ca un transportator în faza de uleios, fără nici o limită de proporţie. Sanatate & aromaterapia Utilizări: Foarte nesaturaţi, ulei de lemn de nuc prezinta bine moisturizing, anti-îmbătrânire, regenerare, emolient si tonica proprietăţi.
Cumpara Walnut de plante aromatice, uleiuri şi alte produse - CLICK AICI [Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]
|