Latină Nume: Triticum sp. Formulare Disponibile: ulei
Germeni de grâu Petrol - Triticum sp. - Acest ulei este suficient de gros, lipicios şi antioxidante. Este, de asemenea, foarte bogată în vitamina E, un antioxidant natural. Bazat pe aceasta, se poate adăuga la alte transportatorului de petrol şi bea minţile acţiona ca un conservant. Ulei de germeni de grâu pot fi folosite pentru a hrăni pielea uscată sau crăpată şi soothes probleme de piele, cum ar fi eczeme si psoriazis; ajută, de asemenea, pentru a preveni şi a reduce scarring şi poate împiedica stretch de mărci. Matur piele, în special, vor beneficia de ulei de germeni de grâu. Este, de asemenea, cunoscute a fi benefic pentru muschi obosit, astfel, o bună bază pentru sport după masaj. Unii oameni să-l utilizaţi ca un conservant din uleiuri vegetale, sapunuri si cosmetice, şi altele în totalitate de acord ca pentru a competenţelor sale de conservant. Oamenii alergic la făina de grâu poate avea reacţii la ulei de germeni de grâu. Sanatate & aromaterapia Utilizări: Hrana ulei de germeni pot fi folosite pentru a hrăni pielea uscată sau crăpată şi soothes probleme de piele, cum ar fi eczeme si psoriazis; ajută, de asemenea, pentru a preveni şi a reduce scarring şi poate împiedica stretch de mărci. Matur piele, în special, vor beneficia de ulei de germeni de grâu.
Cumpara Hrana germene de plante aromatice, uleiuri şi alte produse - CLICK AICI [Aromatherapists.com] - [Aromaterapie-Books.com] - [PillConnection.com]
|