Hampfrö
Latin Namn: cannabis sativa
Formulär: olja

Hampfrö - cannabis sativa - Hampfrö fram en vegetabilisk olja som är en hög halt av protein och kan användas inom en rad olika livsmedel och kosmetika. Hampfrö olja höga linolsyra och linolensyra innehållet gör det sårbart för nedbrytning. Alpha linolen, linolsyra och oljesyra syror - de essentiella fettsyror som kallas omegas - utgör 88% av den totala fettsyra-syror. Dess särskilt fuktgivande för torr, skadad hud och eksem och psoriasis. Hampfrö oljan penetrerar huden snabbt och en del beskriver det som en "torr" olja.

Aromaterapi & Hälsa Använder: Hampfrö olja är särskilt fuktgivande för torr, skadad hud och eksem och psoriasis.

Inköp hampfrö örter, oljor och andra produkter - KLICKA HÄR

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolut olja växter
CO2 destillat växter
Eterisk olja och örten växter AE
Eterisk olja och örten växter för
Eterisk olja och örten växter PZ
Infunderas-olja växter
Nöt-Oil växter
Organiska & vilda örten växter
Standard odling örten växter
Vegetabilisk olja växter

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flag
Translate - click on flag