HAVTORN
Latinskt namn: Hippophae rhamnoides
Formulär: CO2 extraktion

HAVTORN - Hippophae rhamnoides - Program: I apotek för behandling av skadad hud och slemhinnor, i kosmetika för hudvård, sårläkning, för att lindra solbränna. Många typer av HAVTORN kosmetika har utvecklats. Man tror att en grädde som gjorts med HAVTORN kan ha positiva terapeutiska effekter på melanos, hud rynkor, keratoderma, keratos, senil plaque, Xeroderma, ansiktsigenkänning akne, återkommande dermatit, samt fräknar.

Aromaterapi & Hälsa Använder: Man tror att en grädde som gjorts med HAVTORN kan ha positiva terapeutiska effekter på melanos, hud rynkor, keratoderma, keratos, senil plaque, Xeroderma, ansiktsigenkänning akne, återkommande dermatit, samt fräknar.

Inköp HAVTORN örter, oljor och andra produkter - KLICKA HÄR

[Aromatherapists.com] - [Aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]


Absolut olja växter
CO2 destillat växter
Eterisk olja och örten växter AE
Eterisk olja och örten växter för
Eterisk olja och örten växter PZ
Infunderas-olja växter
Nöt-Oil växter
Organiska & vilda örten växter
Standard odling örten växter
Vegetabilisk olja växter

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroat flagDanish flagFinnish flagPolish flagRumanian flagSwedish flagNorwegian flagHebrew flagIndonesian flagSerbian flagSlovak flagVietnamese flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag