Latin Namn: CANANGA odorata Alternativ Namn: blomma av blommor Formulär: eterisk olja
Ylang-ylang - CANANGA odorata - Ylang-ylang har glänsande blad och massor av parfymerade, är gulgrön till färgen, eller blåviolett, eller rosa blommor med smala kronblad som liknar trollhassel blommor men visas under två blomning perioder. En eterisk olja destilleras med ånga från färska plockade blommor och är med i många parfymer, tvålar, hud lotion, och att balansera talg i Macasser hår olja. Använd med måtta, eftersom oljans RUSANDE doft kan orsaka huvudvärk eller illamående. Ylang-ylang betyder "blomma av blommor". Aromaterapi & Hälsa Använder: Oljan - Acne, hårväxt, Hair Rinse, insektbett, irriterad och fett hud, Allmänna Skin Care; Högt blodtryck, palpitationer. Viktiga Egenskaper: kraftfullt Sedativa, Lugnande / dämpande, Lugnande, Reglering, Euphoria-inducerande.
Andra användningsområden: Ylang-ylang olja - Användbara för fred, kärlek och sex anfall. Det kan vara placerad på kroppen eller som ingår i blandningar för dessa ändamål.
Inköp Ylang-ylang örter, oljor och andra produkter - KLICKA HÄR [Aromatherapists.com] - [Aromaterapi-Books.com] - [PillConnection.com]
|